Verhoging vrije ruimte werkkostenregeling

Categorie:
Laatste update: 25/10/2023

Het budget voor de Werkkostenregeling (WKR) is in 2023 verhoogd. Werkgevers kunnen door die regeling meer doen met en voor hun werknemers. Daarbij kun je denken aan meer budget voor activiteiten in het kader van de saamhorigheid of de gezelligheid.

WKR

Binnen de WKR behoort alles wat een werkgever aan een werknemer verstrekt of vergoedt tot het loon. Het gaat niet alleen om loon in geld, maar werkgevers mogen ook zaken vergoeden waar een werknemer privé voordeel van kan hebben...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: werkkosten vrije ruimte wkr