Campers dé groeimarkt voor ondernemers

Laatste update: 30/11/2022

Tijdens de ledenbijeenkomst Drenthe heeft de NKC een presentatie gehouden over de groeikansen van campers en wat kan dat betekenen voor de ondernemer.

• Hoe speel ik in op de enige groeimarkt in de recreatie?
  • Wat leveren camperaars mij op?
  • Hoe ontwikkel ik een overnachtingsplaats?
  • Hoe krijg ik camperaars naar mijn locatie?
  • De boek en betaaloplossing voor je (nieuwe) camperplaats

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: NKC campers ledenbijeenkomst Drenthe